"Dient de HERE met vreugde"
Psalm 100:2

Kerkdiensten

Vanaf zondag 4 september 2011 is het mogelijk om thuis de kerkdiensten rechtstreeks te bekijken en te beluisteren via internet. Het enige wat u nodig hebt is een computer met internetverbinding. U kunt via de onderstaande link inloggen op de kerkomroep. Vervolgens voert u bij de plaatsnaam Mariënberg en de Sionskerk in.

Mobiel kijken

Kerkomroep heeft ook een gratis programma gemaakt waarmee u op uw mobiele telefoon/tablet de kerkdiensten kunt volgen. Deze Kerkomroep-app is speciaal voor iPhone/iPad (versie 6 of hoger) en Android apparatuur (versie 2.3 en hoger).

Met deze app zijn alle Kerken (ook de onze) die aangesloten zijn bij sIKN (stichting Intermediair Kerkomroep Nederland) op eenvoudige wijze te volgen.

Net als via de website kerkomroep.nl zijn de diensten en vieringen live te volgen, maar ook op een later tijdstip (nogmaals) terug te luisteren via het archief.

Hoe werkt de Kerkomroep-app?

Bij het openen van de Kerkomroep-app verschijnt een menu waarvandaan men verder navigeert door de app. Ook binnen deze app zijn er verschillende zoekmogelijkheden zoals zoeken op provincie, plaats of specifiek op beelduitzendingen. De buttons zijn extra groot om de bediening eenvoudig te houden.
Bijzonder handig in het menu in de app is een button ‘Mijn kerken’ waaronder elke gebruiker zijn of haar voorkeur kan plaatsen om zodoende snel bij zijn of haar kerk te komen.
Deze app is gratis beschikbaar en te downloaden via één van onderstaande links.