"Dient de HERE met vreugde"
Psalm 100:2

Bemoedigingsboek Sionskerk van Mariënberg

Dit boek is samengesteld door de Zendingscommissie naar aanleiding van de 40 dagen tijd met als thema ‘’Vergeten worden is ook een Ramp’’ in 2008. We hopen dat u veel leesplezier beleeft en er veel positieve kracht uit kan halen ook al is het soms allemaal niet even gemakkelijk. Nu het boek klaar is wil het niet zeggen dat we geen verhalen meer toevoegen, heb je een verhaal voor het boek kun je deze altijd in het voorportaal in de melkbus deponeren of per mail sturen naar adjaspers@zonnet.nl in word. Zo kunnen we het boek blijven vullen met nieuwe verhalen en blijft het ook Interessant om het voor een 2de keer mee te nemen om te lezen. Er is dus een tastbare versie die bij de kerk ligt en er deze digitale versie die u hier kunt lezen. Om dit te kunnen lezen hebt u Adobe acrobat reader nodig.

 

Klik op het boekje hieronder om het bemoedigingsboek online te lezen. U kunt ook het boek downloaden naar uw harde schijf om het rustig door te kunnen lezen. Zo kan het een boek worden wat jarenlang door de Gemeente rouleert vol kracht en energie om elke dag weer het beste van ons boven te brengen. We hopen wel dat u het formulier heeft ingevuld zodat we weten waar de mappen zijn. Bent u dit vergeten dan graag de eerst volgende keer invullen op de lijst. De Zendingscommissie.

Nieuws

Kerkomroep

Vanaf zondag 4 september 2011 is het mogelijk om thuis de kerkdiensten rechtstreeks te bekijken en te beluisteren via internet. Het enige wat u nodig hebt is een computer met internetverbinding. U kunt inloggen op http://www.kerkomroep.nl . De uitzending begint ongeveer 5 minuten voor aanvang van de dienst. Het kost u niets, de kerk betaald!